Highscore

Ben jij competitief ingesteld? Houd je wel van een wedstrijdje of een uitdaging? Dan zijn highscore spelletjes perfect voor jou! De bedoeling van highscore games is dat je een high score (oftewel een hoogste score) verbreekt. Dit kan de score van jezelf zijn, of de score van iemand anders. Je kunt bij de meeste high score spelletjes ook een top 10 zien, dus van de beste spelers. Je ziet dan ook hoe ver jouw persoonlijke high score nog verwijderd is van die van de beste speler van het spel. Een high score spel is bijvoorbeeld leuk om jezelf te trainen, om beter te worden in hetgeen dat je doet. Ook is het leuk om een high score game met iemand anders te spelen, als een soort wedstrijdje met elkaar.

Soorten high score spelletjes
High score spelletjes zijn er in verschillende genres. Zo zijn er bijvoorbeeld high score games waarin je een avatar bent en je als die persoon een soort van opdrachten moet uitvoeren. Maar er zijn ook high score games waarbij je punten moet opsparen of winnen.

Ben jij klaar voor de uitdaging? Denk jij dat je iedere high score verbreekt? Probeer dan nu de onderstaande spellen die wij voor je online hebben gezet!

Artikelen

Goldstrike

Je speelt dit spel met een mannetje met een hoed die houwelen op stenen gooit waardoor die kapot gaan. Je moet dat zo snel mogelijk doen want er komt heel de tijd een rijtje bij. Er zitten ook diamanten, vazen, goud en doodskoppen die je extra punten op leveren.

Lees meer...

Bubbels

Bij Bubbels moet je de ballen bij de zelfde kleur schieten. Als er meer dan 3 ballen nast elkaar staan gaan die ballen weg. Je moet zo min mogelijk ballen over zien te houden, om de paar keer gaan komen er meer ballen te staan waardoor je slim moet zijn. Wie het het langst volhoud heeft de highscore.

Lees meer...