Race

Race is een genre die veel mensen aantrekt. Je kunt in veel voertuigen rijden zoals auto's, BMX, motors, noem maar op. Wil jij scheuren over racebanen, met je voertuig, de mooiste trucs maken en de snelste tijd neerzetten? Bij race kan je tegen andere racen of kan je een tijdrace doen. Het ligt allemaal bij jou! Of je nou naakt wilt racen op sneeuwbergen of met een vliegtuig je tegenstanders wilt neerschieten, het kan allemaal!
Ben jij bijvoorbeeld opzoek naar een grappig race spel met allemaal extra's dan is Happy Wheels echt iets voor jou. Als je opzoek bent naar een race spel waarbij je je voertuig kunt upgraden om de zombie levels te halen dan is Earn to Die iets voor jou. Zo zie je maar dat van alles een race spel te vinden is.

Artikelen

Earn to Die 2012 part 2

Deze 2e versie van Earn to Die is een vervolg van de part 1. Bij deze versie gaat het spel verder met andere wagens en dan kan je weer verder  waar je gebleven bent. Als je de 1e nog niet hebt gespeel raden wij je aan om die zeker te spelen!

Lees meer...

Earn to Die 2012 part 1

Earn to Die gaat over een verhaal dat je terug moet naar je kamp. Je moet dat doen door de heel tijd opnieuw een stapje verder te racen. Als je genoeg geld hebt kan je iets upgraden of kopen als je je voertuig upgrades hebt gegeven kom je steeds verder!

Lees meer...

Happy Wheels

Happy Wheels is een spel waarbij je een level moet halen door van begin tot finish levend moet blijven zelfs als je armen of benen eraf liggen kan je nog steeds door blijven gaan. Zolang je hart het tot de finish streep haalt is alles goed. Er zijn allemaal andere banen die allemaal op hun eigen manier grappig zijn. Je hebt vast wel ooit van

Lees meer...