Vecht

Hou jij van een beetje actie en wil jij je vijanden verslaan door ze aan te vallen? Ben jij diegene die alles wilt uiten op zijn vijand en wil jij de highscore van iedereen breken door er op te rammen? Kijk je vaak naar vechtfilms? Dan zijn vechtspelen iets voor jou!
Ook al hou je normaal niet zo van vechten kan je er toch lol in hebben.
De vechtspelen op Speelgraag zijn fantastisch en zou je een keer uitgeprobeerd moeten hebben!
Als je van Tekken houdt, de game die vanaf de jaren 80 al super populair is dan hebben we goed nieuws voor je want in Maart 2015 komt Tekken 7 uit!

Vechtspelen voor Apple

De nieuwe game WWE-Immortals staat bovenaan de hitlijst van actie, waarbij je moet vechten als je favoriete WWE worstelaar.
MARVEL Contest of Champions is ook een vechtspel dat populair is, bij dit spel vecht je als je favoriete MARVEL held.
Shadow Fight 2 is een ninja game waar je een ninja bent die in een verhaallijn allemaal bazen moet verslaan, door dat te kunnen doen moet je vechten tegen andere ninja's en moet je je gevecht-spullen steeds opnieuw upgrade.

Artikelen

Zwaarden en Sandalen 2

Zwaarden en sandalen gaat over jou zelfgemaakte poppetje dat ontsnapt uit de gevangenis daardoor heeft hij geld nodig om een betere gladiator nodig daarom moet jij zoveel mogelijk winnen doordat je wint kan je je poppetje upgrade en kan je je poppetje nieuwe zwaarden, potions, beschermmiddelen etc.

Lees meer...

Kat en Hond 2

Met dit spel ben je een hond en moet je tegen een kat gooien met schelpen je moet precies goed mikken en met de juiste snelheid anders gooi je mis. je moet ook letten op de windrichting. De kat gooit ook op jou en je hebt maar bepaalde levens die de kat ook heeft als je dit voor je eerste keer doet zal ik de moeilijkheid niveau op beginner ze

Lees meer...