Behendigheid

Wie houdt er nou niet van een potje behendigheid? Voor behendigheidsspelen heb je snelheid, een goeie reflex en mentale vaardigheid voor nodig. Heb jij het in je om deze spellen te veroveren en je highscore te verbreken? Ben jij een gamefanaat die het niet kan laten om Pac-xon of Tetris te spelen? Dan ben je hier op het goede adres!

Behendigheidsspelen zijn verslavend omdat ze zo leuk zijn. De spellen hebben niet eens echt goede 3D-graphics, maar toch zijn ze perfect om tijd te doden wanneer je jezelf verveelt. Bovendien kun je behendigheidsspelen op ieder toestel spelen, zoals je iPad (of tablet), je iPhone of elke andere smartphone en natuurlijk op de computer.

Behendigheidsspellen voor Android

Voor Android zijn er veel leuke behendigheidsspelen verkrijgbaar. Hieronder hebben we een lijstje voor je opgesteld van leuke spellen die je via Android toestellen kunt spelen.
– Labyrinth: Labyrinth is een spel waarin je met een balletje het einde van een doolhof moet halen zonder dat je het balletje door een van de gaatjes in het doolhof laat vallen.
– Drop: Drop is een simpel spel waarbij balkjes op je scherm bewegen. De balkjes bewegen naar boven en jij moet voorkomen dat de balletjes de bovenkant van het scherm bereiken.
– Doodle Jump: Doodle Jump is het populaire spel dat van de Apple store afkomt en waarbij je op de groene balkjes moet springen om steeds hoger te komen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot want monsters proberen je tegen te houden.
– Toss it: Dit is de Android versie van Paper toss voor de Apple. Je moet proberen een propje in de prullenbak te gooien. Simpel? En na een paar keer komt er een ventilator die je propje weg blaast, dus je moet goed mikken.

We hopen dat je de tips en games leuk vind/gaat vinden! Op deze site staan 2 populaire games die iedereen kent namelijk Pac-xon en Tetris. Meer behendigheidsspelletjes vind je op het spelletjes portaal van PlayBelgium.

Artikelen

Tetris

Wie kent het niet? Dit is het wereldberoemde spel Tetris!  Met dit spel krijg je met elk vol rijtje dat je horizontaal hebt punten en dat rijtje valt dan weg. Je krijgt allemaal blokken die je zo moet opstapelen dat je zo laag mogelijk blijft. Dat kan je zo door en door blijven doen. Als je dit spel eenmaal speelt dan wil je je record bl

Lees meer...

Pac-xon

Met dit verslavende spel ben je Pac-Man. Je hebt een vlak waarin je zoveel mogelijk blokjes moet veroveren door een lijn van de omtrek te trekken, als je maar uitkijkt voor de monsters die je lijn en Pac-Man proberen op te eten want je hebt maar 3 levens. Als je een level wilt halen dan moet je 80% van het vlak van jou zijn. Met dit spel kun

Lees meer...