Avontuur

Hou jij van spellen waarbij je moet ontdekken of in de huid van je personages te duiken, dan is dit de genre waar jij moet zijn! Vind jij het leuk een keer iemand anders te zijn en de avonturen van die gene beleven ook al word het soms lastig en kom je er soms niet meer uit?

In een avonturenspel ben je iemand anders. Afhankelijk van het spel, is je hoofdpersoon ook anders. Speel je bijvoorbeeld een Batman spel? Dan ben JIJ in dat spel Batman! Maar als je liever met zwaarden rond zwaait dan kun je je waarschijnlijk beter inleven in de rol van een Ninja. Dat is het leuke van avonturenspelen, je kunt zijn wie je wilt zijn.

Zoals je wel weet maken de bovenstaande hoofdrolspelers zoals Ninja en Batman altijd spannende dingen mee. In een avonturenspel ga jij ook spannende dingen meemaken. Je weet namelijk nooit waar je terecht komt! Je kunt het vergelijken met een boek of een film. Het einde weet je nog niet.

Je kan ook allerlei avontuurspelen zijn bijvoorbeeld springen, platform, ren, verzamel en vecht.
Een paar voorbeelden daarvan zijn: Strike Force Heroes 2, Run 3, Rogue soul 2 etc.

Artikelen

Must Escape the Shopping mail

Bij dit spel moet je aanwijzingen gebruiken om te kunnen ontsnappen uit de winkelmarkt. Je moet hierbij goed opletten wat je ziet en de tips goed kunnen begrijpen. Je kan bij dit spel van alles te pakken krijgen om andere dingen weer te krijgen waardoor je uiteindelijk ontsnapt. Je kan bijvoorbeeld een schroevendraaier pakken waardoor je een

Lees meer...

Appel schieten

Bij Appel schieten moet je met pijl en boog een appel van iemands hoofd af schieten. Als je een appel van de man zijn hoofd hebt geschoten ga je steeds 5 FT. (feet) verder. Je moet wel goed richten want als je de man raakt dan is de man dood. En dat ziet er nogal pijnlijk uit.
Veel succes!

Lees meer...